Navigation Language
Navigati
in voie
Choose language

Termeni si conditii

Introducere

Site-ul (numit in continuare “site”) este administrat de MARITIME REPAIR SRL, cu sediul social în Constanta, Strada Sarmisegetuza, nr. 42, inmatriculata la Registrul Comertului Constanta sub nr. J13/777/2012 având CUI RO3058829 (numită in continuare “MARITIME REPAIR”)

Informatiile continute de acest site sunt cu scop informativ și sunt adresate clientilor MARITIME REPAIR si nu se aplica altor jurisdictii. MARITIME REPAIR nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea acestora dar va face tot posibilul pentru ca datele continute de acest site sa fie cat mai corecte si mai actuale. De asemenea, MARITIME REPAIR isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile produselor sau serviciilor descrise pe acest site in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

Legi si jurisdictii

Acest site a fost creat si functioneaza in concordanta cu legile in vigoare in Romania. Pentru reglarea oricaror dispute referitoare la acest site, legile si tribunalele din Romania vor avea jurisdictie exclusiva.

Accesul

Utilizatorii au acces limitat, in interes personal, pe site-ul nostru. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
Accesul limitat nu ii confera dreptul utilizatorului de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde / revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor proprietarului site-ului, fara acordul prealabil scris al acesteia.

Copyright

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a MARITIME REPAIR sau a partenerilor sai. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate on-line. Totusi, paginile complete ale site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.

Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul www.maritimerepair.ro se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.